Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Αξιοπρέπεια.


Αξιοπρέπεια.
Είναι δυνατόν τελικά να είναι τόσο σπάνια σ' αυτόν τον τόπο;
Εδώ χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές... εντελώς αθώες.
Καταστράφηκε μια οικονομία και πήγαμε τόσα χρόνια πίσω.

...και όμως...
κάποιοι έχουν γαντζωθεί πάνω σε μια καρέκλα και προσπαθούν να ξαναμοιράσουν ότι έχει απομείνει χωρίς ίχνος ντροπής.
Το να μας αντικρύσουν τίμια στα μάτια και να ζητήσουν ένα συγνώμη, είναι γι' αυτούς κάτι εντελώς αδύνατο. Αναμασούν βλακώδη "επιχειρήματα" και ενώ είναι ένοχοι τολμούν να κάνουν τους δικαστές...
Τελικά, κάποιοι, δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας.

10 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ προσωπικά είμαι ΣΤΑ ΟΡΙΑ μου με αυτούς τους κάποιους! Εδώ και μέρες δε μιλώ, κρατούσα ουδέτερη στάση, περίμενα, αλλά ΕΛΕΟΣ! Φτάνει πια κοροϊδία! Στα τσακίδια όλοι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίχνος; αν είχαν έστω και ένα ίχνος καλά θα ήταν. τίποτα. στις επόμενες εκλογές πρέπει να φάνε ένα μεγάλο Χ. να τους στείλουμε σπίτια τους να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Μάνα

    Πολύ το εύχομαι αλλά δεν το νομίζω.
    Οι οπαδοί τους είναι τόσο τυφλοί (ή εθελοτυφλούν) που δεν νομίζω να φάνε μεγάλο Χ. μάλλον κανένα μικρό. Άσε που θα πανηγυρίζουν τζιόλας πως έχουν διασωθεί μετά από τέτοια κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Korinna, κι εγώ έχω φτάσει στα όριά μου με όλους αυτούς, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, ούτε είχα ποτέ μου σκοπό να γράφω πολιτικά σ' αυτό το μπλοκ αλλά όπως λες κι εσύ ΕΛΕΟΣ.
    Εδώ έγινε τόσο κακό και αυτοί οι δυο, μαζεύουν λάφυρα και κάνουν άγριο παζάρι, μοιράζουν και ξαναμοιράζουν ότι έχει απομείνει σ' όλη αυτή την καταστροφή. Τούτη εν η έννοια τους.

    Πώς τζαι δεν έβρέθηκε κανένας ανώνυμος της Επαγρύπνυσης να γράψει κανένα σχόλιο; Εν κάμνουν καλά τη δουλειά τους τελευταίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή τα container ήλθαν και μείναν για τους όποιους λόγους στο νησί, έπρεπε να εκραγούν. Δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναμασούν βλακώδη "επιχειρήματα" και ενώ είναι ένοχοι τολμούν να κάνουν τους δικαστές...

    Ποιός έχει κάνει τον δικαστή, με τα όποια επιχειρήματα, και τους έχει ανακηρύξει εκ προοιμίου ως ενόχους; Η πιό πάνω πρόταση αυτοαναιρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκουλουκούι, έτσι ακριβώς... με κάλυψες πάντως, γιατί αυτά είχα στο μυαλό μου τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε της επαγρύπνισης του κυβερνώντος κόμματος, ευτυχώς απάντησες, άρχισα να ανησυχώ ότι δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας, αλλά τώρα ησύχασα. Keep walking
    ... and keep fucking this country.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκουλουκούιν βγάζεις και πάλι λανθαμένα συμπεράσματα. Όποιος δεν έχει την ίδια γνώμη μαζί σου δεν ανήκει απαραίτητα σε καμιά επαγρύπνηση και το κυριότερο, δεν είναι εχθρός σου. Άρα τα αγγλικά είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή